dg zaanstreek > agenda

Agenda

activiteiten    overzicht diensten    alles

9 april 2020
Opname van gezamenlijke dienst
Voorganger: Jannie Nijwening
Waar: Vermaning te Zaandam
Bijzonderheden:
De opname komt donderdagavond circa 19.00 uur beschikbaar.  In deze dienst herdenken we de instelling van het Pesachmaal. Deze dag is het 75 jaar geleden dat Dietrich Bonhoeffer om het leven werd gebracht.  Zijn hoop en vertrouwen zijn ons tot steun.

10 april 2020
Opname van Lijdensmeditatie
Voorganger: Kok Klever
Waar: Vermaning te Krommenie
Bijzonderheden:
De opname komt vrijdagavond circa 19.00 uur beschikbaar. Deze avond laten we ons leiden door de afbeeldingen die Jeltje Hoogenkamp bij de teksten van Dietrich Bonhoeffer heeft gemaakt. Met daarbij enkele korte meditaties en liederen. Een waken in solidariteit met mensen in nood.

11 april 2020
Opname van de start van Stille Zaterdag
Voorganger: Jannie Nijwening
Waar: Vermaning te Zaandam
Bijzonderheden:
Deze opname komt 's morgens circa 10 uur beschikbaar.  Aansluitend volgen er enkele suggesties om twee stille uren door te brengen.  Die sluiten we dan af door allen thuis om 12 uur het gebedsmoment op www.zaansekerken.nl  mee te maken.  Reacties en impressies kunnen uiterlijk 13.00 uur gedeeld worden via de email naar activiteiten@doopsgezindzaanstreek.nl   waarna een compilatie van de reacties wordt teruggezonden naar degenen die iets hebben ingestuurd.  

12 april 2020
Opname van de feestelijke Paasviering
Voorganger: Kok Kleer
Waar: Vermaning te Zaandam
Bijzonderheden:
De opname van de dienst van Eerste Paasdag komt om circa 10 uur beschikbaar.  Ondanks de isolatiemaatregelen wordt het Pasen en proberen we dat samen te ervaren.  Om het met Dietrich Bonhoeffer te zeggen: Een dag die ons mede sterkt door de goede machten die immer ons vertrouwen waard zijn. 

12345
 
Meer informatie Facebook   ANBI-register Doopsgezinde Gemeente Zaanstreek
contact maandblad privacy
routebeschrijving nieuwsbrief disclaimer
veelgestelde vragen inloggen colofon
2020 Doopsgezind.nl