> agenda

Agenda

5 maart 2020, 14:30 uur

Er is toch meer?

Vermaning te Krommenie

Op verschillende plaatsen in de Zaanstreek vind je een ‘vermaning’, een gebouw waar doopsgezinden bij elkaar komen. Inmiddels is het aantal doopsgezinden in de Zaanstreek teruggelopen en lijkt het iets van het verleden. O ja, mijn opa was, geloof ik, doopsgezind…
Maar ook al zijn we klein: we zijn er nog. En we willen graag onze deuren open zetten: vertellen wie we zijn, wat we in huis hebben maar ook luisteren naar wat er speelt in de Zaanse samenleving, naar wat jou bezighoudt. Mocht je nieuwsgierig zijn naar wat doopsgezind vandaag betekent: kom dan langs op donderdag 13 februari.
In de middag staat in de vermaning van Krommenie, Noorderhoofdstraat 46, om 14.30u koffie en thee klaar. Mocht je overdag niet kunnen dan ben je ‘s avonds van harte welkom in de vermaning van Zaandam, Westzijde 80. Om 18.00u staat het eten klaar maar je kunt ook om 19.30u aanschuiven.
Mocht deze eerste ontmoeting smaken naar meer dan ben je welkom op 5 maart, 2 april en 14 mei. Opnieuw: in de middag in Krommenie en in de avond in Zaandam.
Eet je mee in Zaandam, meld je dan aan bij activiteiten@doopsgezindzaanstreek.nl  ofwel 
06 494 22 430


Terug
 
Meer informatie Facebook   ANBI-register Doopsgezinde Gemeente Zaanstreek
contact maandblad privacy
routebeschrijving nieuwsbrief disclaimer
veelgestelde vragen inloggen colofon
2020 Doopsgezind.nl