> agenda

Agenda

 
20 mei 2022, 19:30 uur

Alle Zeven Goed

Vermaning Zaandam

Samen met de Kogerkerk, de Noorderkerk, de Mattheüskerk en de DG Koog nodigen wij u uit voor een muzikale vertelvoorstelling over de Zeven werken van Barmhartigheid.  
Die komen langs in woord en muziek, vertolkt door Kees Posthumus. 
Het is nog maar de vraag of naturisten wel zo blij zijn met de opdracht de naakten te kleden. Het Adamskostuum bevalt hen doorgaans prima. En lang niet iedereen wordt even enthousiast bij het voorstel de vreemdeling te herbergen. Anders was ons asielbeleid wel humaner. Wie de hongerigen gaat voeden, moet rekening houden met diverse diëten. Weleens een gevangene bezocht? Iemand die dorst had te drinken gegeven uit uw eigen dopper?   Kees: ‘Natuurlijk deugen die zeven werken.  Er is geen speld tussen te krijgen. Tegelijk kunnen ze wel een frisse update gebruiken in de vorm van een eigentijdse en afwisselende theatervoorstelling!’
Met muzikale begeleiding door Dirk Overbeek. 


Als Doopsgezinde Gemeente hebben we 35 kaarten te verdelen. Geef u op bij Kok Klever ofwel via activiteiten@doopsgezindzaanstreek.nl  Heeft u zich niet opgegeven, kom dan ook.  Dan vragen we u bij de deur 5 euro toegang.  


Terug
 
Meer informatie Facebook   ANBI-register Doopsgezinde Gemeente Zaanstreek
contact maandblad privacy
routebeschrijving nieuwsbrief disclaimer
veelgestelde vragen inloggen colofon
2022 Doopsgezind.nl