> nieuws

Nieuws

 
2 oktober 2022

Ontmoetingen en chocolade op broederschapsdag

Meer dan 200 pakjes met een chocolade verrassing verzamelen, inpakken en dan nog bezorgen!  Ons Regentencollege deinsde er niet voor terug. 
Want dàt hoort ook bij ons feest van broederschapsdag: dat we degenen die door ziekte of andere redenen aan huis gebonden zijn niet vergeten!  In het bijzonder de inwoners van het Mennistenerf plus de aanleunbewoners. 
Dat uitdelen geschiedde na een sfeervolle dienst in de Vermaning van Zaandam op zondag 2 oktober waarin Iris Speckmann voorging.  Hierbij waren ook enkele gasten uit Colombia aanwezig. En.. hoorden we een prachtig samenspel van blokfluit en orgel door Ilse Doorenspleet en Rogier Kramer.  
Iris verhaalde van haar deelname aan de bijeenkomst van de Wereldraad van Kerken in Karlsruhe. Hoe al die verschillende kerken samen van hetzelfde dromen: een wereld vol gerechtigheid en vrede!   Dat die droom sterker is dan de verschillen in inzichten over hoe daar te komen. 
Bij de koffie wachtte ons een heerlijke verse gevulde koek van de Verrassing aan de Zaan.  Waarna... een trouwe ploeg op weg ging om al dat lekkers te bezorgen.  Wat een feest om zo samen gemeente te kunnen zijn! 


Terug
 
Meer informatie Facebook   ANBI-register Doopsgezinde Gemeente Zaanstreek
contact maandblad privacy
routebeschrijving nieuwsbrief disclaimer
veelgestelde vragen inloggen colofon
2022 Doopsgezind.nl