> zaandam > groepen en activiteiten

Groepen en activiteiten

Actuele activiteiten vindt u in de Agenda op onze homepagina.
Hieronder vindt u enkele doorlopende activiteiten die niet in de agenda zijn opgenomen: 

Gemeentekoor
In verband met de corona repeteert ons gemeentekoor voorlopig niet meer. 
Informatie Carla Sinnema Tel.075-6170129

Intiatiefcommissie
Deze commissie organiseert diensten in het Mennistenerf.  Contactpersoon is Zr. A. Plooijer

Quiltgroep
Deze groep bestaat uit ongeveer acht vrouwen. Zij komen om de 14 dagen op dinsdagmorgen van 9.30 tot 11.30 uur bij elkaar in de Vertoeving bij de Vermaning te Zaandam. De werkzaamheden zijn divers, zoals het maken van droomdekentjes voor gehandicapte kinderen, troostdekentjes voor ouders van doodgeboren/overleden kindjes als een teken van een warm medeleven. Maar het maken van een eigen quiltje bestaat ook tot de mogelijkheid. Enige quilt/naai ervaring is wel prettig. Daarnaast kan natuurlijk ook een andere vorm van handwerk gedaan worden. Voornaamste doel van deze ochtend is op een plezierige manier - onder het genot van een kopje koffie en een goed gesprek - met elkaar bezig zijn. Wanneer de quiltgroep bijeenkomt kunt u in de Activiteitenagenda van ons gemeenteblad MennoZaam lezen. Inlichtingen kunt verkrijgen bij zr. Tjitske Aartsen tel. 6162905

 


Wist u dat......

  • .....onze Vermaning door de Gemeente Zaanstad aangewezen is als een trouwlokatie. U kunt dus trouwen in de kerk (Vermaning) zonder de verplichting tot trouwen in de kerk. Vraag naar de gebruiksmogelijkheden van de Vermaning en Vertoeving bij onze kosterij 6162422. Behalve op donderdag dan is de kosterij gesloten.
      
  • ......dat onze gemeente al jaren oud papier verzamelt. Er rechts daarvoor bij de ingang  een krantencontainer waar u het oud papier kwijt kunt. Hoewel de opbrengst iedere keer niet bijster hoog is, hebben wij toch kort geleden een donatie aan de kerkenraad kunnen doen voor de aanschaf van een AED apparaat.  
 
Meer informatie Facebook   ANBI-register Doopsgezinde Gemeente Zaanstreek
contact maandblad privacy
routebeschrijving nieuwsbrief disclaimer
veelgestelde vragen inloggen colofon
2020 Doopsgezind.nl