dg zaanstreek > pastoraat > jeugd en jongeren

Jeugd en Jongeren

Kinderkerk
Momenteel is er tweemaal per jaar een dienst die speciaal op kinderen is afgestemd. Namelijk op palmzondag, de zondag voor Pasen, en op de avond voor Kerstmis.
Meer over onze laatste palmzondag leest u hier, en voor een verslag van ons laatste kinderkerstfeest klikt u hier

12+ groep
Vind jij het interessant om eens andere gesprekken te voeren dan de gewone gesprekken met je vrienden, ouders of docenten op school? Wil jij samen met ons een hapje eten en meteen uitgebreid je week bespreken? Heb jij zin om samen leuke dingen te doen?  Vraag jij je ook wel eens af wat al die Bijbelverhalen inhouden? Ben jij benieuwd naar wereldgodsdiensten?  Als jij tussen de ± 12 en 16 jaar bent, zijn wij opzoek naar jou! Elke drie weken komen wij bij elkaar met een groepje jongeren in de Groene Tak naast de vermaning in Zaandam. Wij houden ons met allerlei verschillende thema’s bezig. Niets is ons te gek en wij sluiten met onze bijeenkomsten aan bij de interesses van de jongeren. Voor meer informatie kun je mailen naar: timna93@hotmail.com. Tot snel!

Dustbusters
Er is een speciale 20+ jongerengroep in Doopsgezind Zaanstreek. Meer informatie over deze ‘Dustbusters’ verkrijgt u bij Jan Stoffels, janlstoffels@gmail.com

 

  Meer informatie   Facebook   ANBI-register Doopsgezinde Gemeente Texel
 
  contact maandblad privacy
  routebeschrijving nieuwsbrief disclaimer
  veelgestelde vragen inloggen  colofon
     
   
  © 2019 Doopsgezind.nl